Sunday 27 January 2013

My recent buys/presents

My recent buys/presents

Hello guys,sorry that I have not been putting posts in past two days but have been quite busy but I promise that I will be posting again everyday :))) I just wanted to share with you few things I have been given and something that I have recently bought. Everyone knows me as a clothes and makeup lover but ou still don't know my other passion and that is home decorations and home wear. I love shops like next to buy furniture from or deco stuff also love M&S:)) the other day I have been out shopping and I have found an amazing shop full of lovely pieces that will make your home so much prettier and cozier I have spent there around 1 hour just looking and admiring those lovely pieces. What about you guys do you like shopping stuff for your home ???:))))
Firs item is a jewellery box with a mirror glass it is not full yet but soon will be, lol. (present)
The second item is matching photo frame.(the picture inside the photo frame is not me,lol)

Ahoj všichni, omlouvám se, že jsem nenapsali zádný příspěvek za posledni dva dny, ale byla jsem, jak se říká u nás v Anglii busy (zaneprázdněna:) ), ale slibuji, že ted uz budu pravidelne přidávat články:) chtěla jsem se a vami podělit o fotky věci, ktere jsem dostala a nebo koupila. Všichni mě znáte jako maniaka co se týká oblékání a kosmetiky, ale asi o mě nevíte , že miluju nakupování doplňku do bytu!!!! Miluju krámy jako next, jejich nábytek a doplňky jsou nepřekonatelné a pak take M&S (marks and spencer). Nedávno jsem byla nakupovat a objevila jsem úžasný krámek s doplňky do domova. Strávila jsem tak asi hodinu mezi temi úžasnými kousky, ktere bych si nejradši všechny odnesla domu:) zajímá mě, jestli take nakupujete věci na zkreslení domova ve velkém ? A jestli vás to baví?:)
Prvni vecička na obrazku je šperkovnice ze zrcadlového skla, neni ještě naplněna, ale brzy bude:D(dostala jsem jako dárek)
A další kousek je rámeček na fotku take že zrcadloveho skla:)) (koupila jsem si sama. Na fotce v rámečku nejsem já:D)











My recent buys/presents

4 comments:

  1. Úžasné, šperkovnice i rámeček, hned bych je brala :-)

    WorldByBella

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belli, jsou úžasné :)) a vejde se do té šperkovnice hodne věci,včera večer jsem uz naplnovala:DD a do rámečku brzy dam fotku, čekám až ji vyvolají:D

      Delete