Wednesday 22 May 2013

Important day 21/5

Important day 21/5

21/5 is one of the most important days in my life as my dad was born !!!!:) every year we have a big celebration at home. Because I don't live in Czech Republic anymore I still make sure that I am with my family on this date.
This year we agreed that we will meet in lovely Mallorca - one of the most beautiful place in the world. Great place to go just for few days as it is not a long flight at all only 1:40 minutes from London gatwick :) I have not seen my family for 5 months so you can imagine how amazing it was to see them!! Even my sister came with my little niece!!:)
We are celebrating since I came her not only the bday but also the reunion with my family.

21/5 je pro me jeden z nejvýznamnějších dnů, jelikož se narodil můj táta !!!!:) každý rok se u nás koná velká oslava. I přes to, že nežiji v ČR tak v tento den jsem s rodinou ať se děje, co se děje :)
Tento rok jsme se rozhodli, že se sejdeme na Mallorce - jedno z nejkrásnějších míst na světě. Úžasné místo na krátkou dovolenou, jelikož let trvá pouze 1:40 z gatwicku :) neviděla jsem rodinu 5 měsíců, takže si umíte představit jaké bylo přivítání !!! Dokonce má sestra přijela s mou úžasnou neteří !!!
Oslavujeme od té doby, co jsem dorazila nejen narozeniny, ale také shledání po 5 měsících.







Important day 21/5

5 comments: