Friday 23 November 2012

Review of anti-celulite,stretch marks products

Review of anti-celulite,stretch marks products

I believe girls that many of us do suffer with celulite and stretch marks and it can be sometime a nightmare. Stretch mark are usually caused when you gain or loose weight so it is not only when you are pregnant. I have suffered this problem since 14 as I have been putting on weight loosing it and then putting on again, like a yoyo :))I have been spending lots of money on products that promised to get rid off the marks and celulite but not all of them of course work and I dare to say most of them they do not.
I would like to share with you a review on three products I have used. Cocoa Butter Formula by PALMER'S, Bio-Oil and skin so Soft - soft and firm by Avon.

skin so Soft - soft and firm by Avon (toning shower gel)
I have been always scepticall when it came to catalouge brands like Avon and Oriflame but I have decieded to give it a go as it was not expensive at all. I have been using this product for a couple of months and I have to say I was suprised that it really smoothens the skin as you can see on one of the pictures below it has a green bits in there so it scrubs the skin and gets rid off the dead skin. If you are looking for a cheap product that works that will be it. Of course you have to use it every day for the best result.

Bio-Oil
Ok, so this was the biggest disaapointment Bio-Oil is expensive and it really promised big results that never shown 60ml bottle costs something around 9 pounds so quite pricey. I have been using it twice a day for 3 months as said on the bottle but nothing changed after using this product I tought I am done with all the anti stretch marks ant-celulite products.

Cocoa Butter Formula - PALMER'S
After the dissapointment with bio Oil I didnt want to get any other product that promise miracles. But this product smelled soooooo good I wanted to eat it. I didnt get it because of the promises but because of the smell - it smells like a choclate bar. I have been using it every day after I have had a shower. After few weeks my skin was soo smooth, the stretch marks changed a colour a little bit and the celulite was slowly going away.(I have to admit that it is also because I go to the gym often) Amazing product and worth every pound.

Myslím si holky, že mnohé z nás trpí/trpěly problémy s celulitidou, nebo striemi, pro někoho to může být noční můra, které se ne a ne zbavit. Strie jsou většinou způsobeny změnou váhy, takže když přibereme rychle a nebo shodíme, kůže se natáhne , stáhne a praskne a díky tomu máme nehezké jizvičky. Tenhle problém mám od 14, protože lehce přiberu a pak to néěakou dobu trvá, než shodím, pak zase přiberu, prostě jojo efekt :DD Utratila jsem hodně peněz za produkty, které slibovaly, že celulitida zmizí a i strie, ale pravdou je, že ne všechny fungují a troufnu si říci, že většina z nich nefunguje.
Ráda bych se podělila o názor na tři produkty, které jsem zkusila. Jsou to: Cocoa Butter Formula od značky PALMER'S, Bio-Oil a skin so Soft - soft and firm od Avonu.

skin so Soft - soft and firm od Avonu (zpevňující spchový gel)
Musím říct, že jsem byla dost skeptická, co se týká produktů od katalogových firem jako je Avon a Oriflame, ale přece jenom byl to levný produt, tak jsem se rozhodla, že ho zkusím. Byla jsem opravdu příjemně překvapená, protože to pokožku opravdu zanechá jemnou, jak můžete vidět na obrázku dole, tak má v sobě takové zelené kuličky, které fungují jako scrub, odstraňují odumřelou kůži a pokožka je pak pevnější a jemnější Takže pokud chcete produkt, který moc nestojí a funguje, tohle je on.

Bio-Oil
Takže, tohle bylo asi největší zklamání. Je to drahý produkt, který sliboval zázraky. 60 ml lahvička stojí kolem 290,- Kč. Používala jsem to podle navodu dvakrát denně po dobu 3 měsíců a nic se nestalo, žádná změna. Tohle mě odradilo od produktů proti striím a celulitidě.

Cocoa Butter Formula - PALMER'S
Po zklamání s Bio-Oil, jsem nevěřila žádným produktům, které slibovaly zázraky. Když jsem viděla tento krém, tak je na něm napsáno, že zjemní kůži, také jí zpevní a eliminuje strie. Nevěřila jsem tomu moc. Koupila jsem si ho jen kvůli tomu, jak voněl. Snad nejúžasnější vůně krému na světě, voní jak tabulka čokolády :-)))) Používala jsem ho každý den po sprše a po pár týdnech jsem začala zjiśťovat, že pokožka je opravdu jemnější, strie mají jinou barvu (ne tak ošklivou:-D ) a celulitida odstupuje (musím říct, že je to asi i kvůli tomu, že chodím často cvičit). Tenhle produkt je prostě super.


 



Review of anti-celulite,stretch marks products

2 comments:

  1. Olíí, a co třeba Vichy cellu destock?

    ReplyDelete
  2. Ahojky Helenko, Vichy jsem neměla možnost ještě vyzkoušet, ale pracovala jsem skoro dva roky ve farmaceutickém prostředí a co vím, tak na tento produkt byly dobré zpětné vazby. Celkově Vichy si myslím, že dělá velice kvalitní produkty, které se prodávají pouze v lékárnách. Určitě do budoucna vyzkouším na sobě a pak napíši :))) Olí.

    ReplyDelete