Saturday 24 November 2012

Cosmetic review - MASCARAS (řasenky)

Cosmetic review - MASCARAS (řasenky)

I have picked 5 mascaras from my cosmetic bag, please be aware I have keep all my make up in one cosmetic bag that is why you can see a name on two of the mascaras :DD the name has faded. Never mind I do know what are they called,lol.
I always go for the dramatic look - long lashes with great volume I think it gives you the sexy look.
So, from the bottom we have:
1.MAC studio fix boldblack lash
As you can see from the picture it has a solid brush that makes sure that every lash will be divided and it makes a great volume and lashes look longer I was really satisfied with this mascara and would definetly buy it again.

2. and 3. Volume MILION Lashes by L'OREAL
The brush of those two mascaras is solid as well it makes amazing lashes but you have to apply it around 4 times even though you have to apply it many times it lasts for quite long time and it is my essential product. The gold one its just ordinary volume milion Lashes the black gold one is extra black one.

4. Max Factor 2000 CALORIE dramatic volume
This mascara I have been using for years. My mum introduce me to it and its soooo great.It gives you volume and longer lashes. And lasts for sooo long. Its essential number two in my cosmetic bag. ( I use this mascara and sometimes I swap it for the One MILLION lashes).

5. BAD gal Lash from Benefit
This was a disappointment it just did not work fro my lashes. I would recommend this to someone who has a long lashes and just need volume but not make the lashes longer.

Neither of those mascaras crumble so you do not have those little black bits under your eyes :)

Vybrala jsem pro Vás 5 řasenek z mé kosmetické tašky, prosím vemte v potaz, že všechny mé zkrášovadla mám v jedné velké tašce, proto dvě řasenky mají nápis pryč, jak se produkty o sebe třou :DD  Nevadí, hlavně, že vím, co to je za řasenky a můžu se s Vámi podělit o můj názor na ně :D
Miluju řasenky, které dají řasám objem a prodlouží je.
Od zdola:

1. MAC  studio fix boldblack lash
Jak vidíte na obrázku, řasenka má tvrdý kartáček, který Vaše řasy rozdělí, slepené řasy je poslední, co chcete :))) Také Vaše řasy, krásně prodlouží. Byla jsem opravdu spokojená s touto řasenkou a určitě bych si jí koupila znovu.

2. a 3. One MILLION Lashes od L'OREAL
Tyto dvě řasenky mají opět tvrdý kartáček, krásně řasy rozdělí a prodlouží, ale musíte aplikovat tak čtyři vrstvy, i přesto že musíte aplikovat vícekrát, tak řasenka vydrží opravdu dlouho a je to produkt, který v mé kosmetické tašce musí pořád být. Ta celá zlatá řasenka je základní z řady One MILLION lashes a ta černá se zlatým má extra černý odstín.

4. Max Factore 2000 CALORIE dramatic look
Tuto řasenku používám roky. Objevila jsem jí jednou v mamčině kosmetické tašce,  zkusila jsem jí a zůstala jsem u ní. Je úžasná, prodlouží , zhustí a vydrží hooodně dlouho. Další produkt, který musí být v mé kosmetické tašce. (používám ji na střídačku s one MILLION lashes :) )

5. BAD Gal lash od Benefitu
Tak toto bylo asi největší zklamání, kartáček na první pohled vypadal suprově, ale nemá v sobě "sílu" řasy prodloužit, což já potřebuji. Doporučovala bych tuto řasenku těm holkám, které mají dlouhé řasy a hledají řasenku, která jim přidá na objemu.

Ani jedna z uvedených pěti řasenek se nedrolí a nezanechává tak černé tečky pod očima.







Cosmetic review - MASCARAS (řasenky)

1 comment: