Friday 9 August 2013

My fav lip products for now :)))

My fav lip products for now :)))


Today I would like to show you my two favourite lip products. I haven't got a clue  how long they are going to be my favourite for as I usually find some new products and replace the old once :D it has one big disadvantage that I have a lots of cosmetics and I don't know what to do with it when I lived in the Czech Republic my sister usually took what I didn't use anymore :)
Nevermind back to my for now TOP lip products. As you can see from the pictures there are two completely different products. The pink shade from Max Factor and glittery lipgloss from Dior.

Max Factor, Colour elixir,Giant Pen stick, Vibrant pink 15
This shade of pink enthused me so i have decided to give it a try. I have a good experience with Max Factor so I am not afraid of buying a new products from them and I did we'll by buying it :) the pigment is very strong that means that one layer is enough !!! I was quit surprised by how long it stays on a lips, hours and hours and all the time you feel like your lips are hydrated. I give an A with a star to this product. The only shame is that it comes in only 6 shades but still I think there is a rage you can easily choose from.
Price: £6.99 

Dior, Jelly Lip Pen, Ilhabela 476
Summer, orangey colour with lots of glitters that's a jelly lip pen from Dior. I would describe this product as a lipgloss in a pen which is easily applied on lips, it's not sticky and it smells lovely. The disadvantage is that you have to apply it many times to get some effect and as every other lipgloss it doesn't last that long :( sadly the range of jelly lip pens is not wide as it has only 4 shades and I don't think they will extend it. To conclude this little review I would say that it is a good lipgloss and I would be definetly getting one more shade :)
Price: £19 


                                                              ***************

Dnes Vám chci ukázat me dva nejoblíbenější produkty na rty. Nevím, jak dlouho budou mými oblíbenými, jelikož po nějáké době vždy objevím nějakou novinku a všechny ostatní produkty jdou stranou :D má to jednu nevýhodu a to tu, že mám kvanta kosmetiky a nevím co s ní, když jsem bydlela doma, tak mě o ní obírala alespoň má sestra.:)
No nic, zpátky k mým TOP lip produktům. Jak vidíte na fotkách, tak se jedná dva zcela odlišné produkty. Růžový odstín společnosti Max Factor a třpitivý lesk od společnosti Dior. 

Max Factor, Colour elixir,Giant Pen stick, Vibrant pink 15
Tento odstín růžové mne nadchnul, tak jsem se rozhodla tuto rťenku v tužce vyzkoušet. S Max Factorem mám velice dobré zkušenosti, takže se nebojím od nich kupovat novinky, jak je tomu u jiných značek a udělala jsem dobře, ze jsem se nebála:) pigmentace barvy je velice vysoká, to znamená že jedna vrstva bohatě stačí !!! Překvapilo mě také jak dlouho barva na rtech vydrží, jsou to hodiny a po celou dobu máte pocit hydratovaných rtů. Tomuto produktu dávám jedničku s hvězdičkou, jen je Škoda, že se zatím dělá pouze v 6 odstínech, ale i tak je z čeho vybírat si myslím.
Cena: 210.- Kč

Dior, Jelly Lip Pen, Ilhabela 476
Letní, Naoranžovělý odstín s mnoha třpytkami, tak to je jelly lip pen od Diora. Popsala bych to jako lesk v tužce, který se velice snadno nanáší, na rtech nelepí a krásně voní. Nevýhodou je, ze ho musíte nanášet několikrát, aby jste docílily nějakého efektu a jak je tomu u každého lesku na rty, nevydrží moc dlouho :( Bohužel se tento produkt také nevyrábí v mnoha odstínech, pouze ve čtyřech a nemyslím si, že bude přidáno více barviček do budoucna. Závěrem bych řekla asi jediné, že jako lesk splňuje to co má a určitě si koupím alespoň ještě jeden odstín :)
Cena: 599,- 









My fav lip products for now :)))

9 comments:

  1. pekne farby su to ale musim ti povedať že bez tych ružov si aj tak najkrajšia :))

    ReplyDelete
  2. Both colors are perfect for summertime!
    Have a great wekend :)

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  3. Ta růžová vypadá dost drsně!:-) Ta první se mi na tobě líbí více. Ta růžová musí být perfektní na párty:-)
    Caatherine

    ReplyDelete
  4. Great products doll it look great on you.
    http://tifi11@blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Ta růžová ti sekne. Super barvy.

    ReplyDelete
  6. Vibrant pink je krásná a sluší ti :)

    ReplyDelete
  7. Krásne farby :)
    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  8. Great color - perfect for you :-) ... - What do you think about my today's look? Kisses from Vienna,

    Katja

    www.collectedbykatja.com

    ReplyDelete
  9. Diorka i když je prostě obyčejná, tak je luxusní:) ale MF má lepší barvu, prostě dokonalá

    ReplyDelete