Wednesday 7 December 2016

Welcome back

Welcome back

After some break when i have worked And just enjoyed myslef i have decided to come back And to share with you my tips both from fashion and makeup as they are my biggest passion, especially in cosmetics I have learnt a lot, I have practiced, I have tried a loooooooot of products and why not to share it. I like myself to view reviews on products before purchasing because sometimes the packaging is so freaking amazing but the products in the end do not do too much. So I hope I will be seeing you here as I loved to read all you replies and loved to post whenever I could.

Po nějaké době, kdy jsem hodně pracovala a užívala si volného času jsem se rozhodla, ze se vrátím k blogerstvi a opět se s vámi budu dělit o novinky ze světa módy a kosmetiky, protože tyto dvě věci jsou mým největším koníčkem. Hlavně v kosmetice jsem se za posledních par let naučila toho hodně, a vyzkoušela jsem neskutečné množství produktu, tak proč bych se s vámi nepodělila o zkušenosti. Ja sama rada vždy zkouknu nějakou tu recenzi na produkt před tím, než zakoupím. Někdy je totiž balení produktů, tak lákavé a pak produkt sám o sobě stojí za nic.
Takže doufám, že se tu budeme vídat, hrozné rada jsem četla vaše komentáře a moc ráda jsem přispívala, kdykoliv byla možnost.
 

Welcome back

1 comment: