Thursday 31 October 2013

Dubai on Insta

Dubai on Insta

Stále jsem v Dubaji a užívám si každy den na maximum, zde jen jen pár foteček, které jsem přidala na svůj Instagram - With Love Oliva. 26/10 jsem měla narozeniny, tak jsme vyrazili s přítelem na šíšu, kterou jsem si teda užila sama, jelikož mu moc nejela:D také jsem si pořídila dvě arabské voňavky k mým narozeninám , miluju hodně silné, kořeněné vůně a arabky to splňují na 1 s hvězdičkou, určitě to není pro každého, ale pro mě jsou to krásné orientální vůně. 
Skoro každý den chodíme na pláž a už mám hezkou kolekci mušlí, které mi vždy budou připomínat krásné chvíli v Dubaji. Z každé dovolené si vždy něco přivezu a vystavuji si to na mých poličkách. Jednou vám je vyfotím :) 
Když zapadne sluníčko, tak vetsinou chodíme na večeře někam ven, minule jsme byli na úžasném sushi v hotelu Le Meridien. Sushi miluju a necítím se provinile ho večer jist, protože nemá skoro žádné kalorie :)
Doufám, že se máte krásně, ať jste kdekoliv a slibuji,že příští příspěvek bude hodně brzo :)

I am still in Dubai and I am enjoying every day to its maximu,here you have few pictures from my Instagram - With Love Oliva. On the 26/10 I had a bday so we went out for a shisha with my boyfriend which I have enjoyed on my own as he didn't like it, lol. I also bought myself two Arabic perfumes for my bday.'i like very strong and spicey smells and arabic perfumes just smell like this it is definetly not for everyone but for me they are amazing oriental smells. 
Nearly everyday I go to the beach and I have already nice collection of sea shells which will remind me those beautiful days I have spent in Dubai. I always get something from every holidays and then I display it on to one of my shelves. One day I will take picture of them and I will show you my collection :) 
When the sun goes down we usually go put for a dinner the other day we went for a sushi in Le Meridien. I love sushi and I don't feel guilty for eating it in the evening because it doesn't have that much calories :)
I hope that you are fine wherever you are and i promise that i will post again very soon. 


show

Dubai on Insta

8 comments:

  1. Cool doll. If you have time come read my post for today its a cutie.
    http://tifi11.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Super fotky, kočko. Užívejte jak jen to jde :)*

    ReplyDelete
    Replies
    1. moc dekuji veruuu :) uzivam, uzivam....a snad jeste nejakou dobu budu :D

      Delete
  3. Nice pictures! I really wanna go there once!

    ReplyDelete
    Replies
    1. you should go its amazing in here, love it very much :)

      Delete