Monday 17 June 2013

Last few days in pictures

Last few days in pictures

Amazing strawberry daiquiri !!!! Cold, sweet and so refreshing for the summer in the Czech Republic !!! My father knows how to make the best cocktails :))) 
Úžasné jahodové daiquiri !!! Studené, sladké a osvěžující na léto v ČR jak dělané !!!
Můj taťka vi, jak dělat ty nejlepší koktejly :)))

I love shopping in Prague especially on Parizska - everyone who visited Prague before knows that it is home of the most luxurious brands as Dior, Louis Vuitton, Hermes etc.  I bought myself a little present in Prada :)

Miluji nakupování v Praze především v Pařížské - ten kdo Prahu navštívil, tak ví, ze je to domov luxusních značek jako Dior, Louis Vuitton, Hermes etc. Já jsem si udělala radost v Pradě :))


Friday was oné of the best days in Czech Republic so far. I went to se KISS live. My favourite rock band! The show was amazing !!!! I was hoping that they will be selling the top I am wearing as I bought it 10 years ago when I saw KISS for the first time and it lasted for a very long time I also tried to buy online but there is no chance you can only buy it at their live concerts !!!! 

Pátek byl zatím ten nejlepší den v české republice. Byla jsem na koncertě KISS. Má nejoblíbenější rocková kapela!! Show byla naprosto úžasná !! Doufala jsem, že tam budou prodávat tričko, které mám na sobě , jelikož jsem si úplně stejné koupila 10 let zpátky na mém prvním koncertě KISS a vydrželo roky. Snažila jsem se ho koupit i na internetu, ale bez šance dá se zakoupit pouze na koncertech.

Oreos in the bed!!! My favourite cookies :)
Sušenky oreo v posteli!!! Moje nejoblíbenější :)


Lovely picture from my hometown - Teplice :)
Foto z mého rodného města - Teplic :)

Last few days in pictures

2 comments:

  1. your father´s cocktail looks delicious !!


    XX Luba 



    Little black dress by me and gastronomic journey in my post today 

    http://www.well-living-blog.com

    ReplyDelete