Monday 10 December 2012

Clinique - 3 step

Clinique - 3 step

I would like to share with you my opinion on the Clinique 3 step. As it is mention in the name of this procedure it is about three products.

Step one - Cleanse 
I use this soap in the shower first to clean my skin.  The soap itself smells really fresh and it doesn't leave the skin dry.

Step two- Exfoliate 
The skin looks clean and fresh but there is still something we need to get rid off : pollution and excess oil. So you put just a little bit of the liquid on a tissue and wipe your face. The smell of this stuff is sooo strong you can smell alcohol from it but do not worry if you have a sensitive skin it will be fine.

Step three- Moisturize
Skin is now fresh, clean and glowing all it needs is a "drink":))) so the last step you put a moisturizer.

My opinion on this range is very positive. I have been given couple of years ago samples of three step as my skin was oily and the  colour of my skin  was not balanced. I have been trying those products for 10 days and I could see I difference my skin was glowing the colour was more balanced.
Those 3 products you can get for whatever skin type:dry, Oily, combination oily:)
I would definitely give it 100% it is worth all the money.

Chtela Bych se s vámi podělit o můj názor na radu 3 step od znacky Clinique. Jak již název napovídá, bude se jednat o recenzi na 3 produkty.

První krok - umytí
Ve sprše si obličej umyji mydlem clinique. Mýdlo ma velice čistou vůni a nezanechává pokožku po umytí suchou.

Druhý krok - exfoliace
Pokožka vypadá čistě a svěže, ale pořád je zde něco,čeho se musíme zbavit: hlubších nečistot a mastnoty. Takže na kousek vatičky naneseme trocha roztoku a obličej vyčistíme. Vůně tohoto roztoku je velice silná a hodně z něho jde cítit alkohol, ale nebojte se ho nanést, i když máte citlivou pokožku.

Třetí krok - hydratace
Pokožka je nyní svěží, čistá a září a potřebuje "napít":)) naneseme tedy krém .

Názor na tuto řadu mám velice pozitivní. Před pár lety jsem dostala pár vzorku a po dobu deseti dnu jsem tyto produkty zkoušela, měla jsem mastnou pokožku a potřebovala jsem sjednotit barvu pokožky. Po 10 dnech byla pokožka k nepoznání, mastnota se eliminovala a barva se zacala sjednocovat.
Tyto tři produkty jsou k dostání pro všechny typy pleti: suchou, mastnou, smisenou ;)
Dávám temto produktům 100%.



Clinique - 3 step

3 comments: