Friday 10 January 2014

Cosmetic review - Dior Iconic

Cosmetic review - Dior Iconic

I bought this Diorshow Iconic mascara some time ago as i was really impressed with the brush. I like those solid brushes as they divide the lashes more then any other brush. I always go for longer eyelashes and if they can look fuller as well thats only a bonus.
Few people can say that they Would never invest in more expensive mascara that any other mascara like maybellene, rimell etc. Will do the same job. For my experience it is really worth to invest. 
For example this mascara from Dior will be only where You want it to be and that means on the lashes not underneath them as it happens by many mascaras it drives me mad when it happens. Nevermind with this mascara you are safe :) above all You can be sure that your eyelashes will grow with every layer You put on. I had even people asking me if i had Lash extensions:) so the end result was above my expections and i definetly recommend it to Everyone who wants to have extremely long eyelashes:)

Řasenku Diorshow Iconic jsem si koupila nedávno, jelikož se mi velice zamlouval její štěteček. Pevné štětečky u mě vyhrávají na celé čáře jelikož oddělují od sebe řasy a neslepují je.
Od řasenky upřednostňuji prodloužení svých řas a pokud je zhustí, tak je to bonus.
Mnoho lidí určitě bude namítat, že je hloupost investovat do drahé řasenky, když levná řasenka udělá tu samou práci. Z mé vlastní zkušenosti mohu říct, dražší je v mnoha případech lepší. Proč? Tato řasenka od Diora zůstane pouze tam, kde má být čili na řasách a ne pod nimi. Černé ťupky pod očima od řasenky nesnáším :) Jak říkám, s touto řasenkou jste v bezpečí, nic takového vám nehrozí. S každou vrstvou, kterou aplikujete vidíte, jak vaše řasy "rostou"!!! Mnoho lidí se mne dokonce ptalo, zda mám umělé řasy:) na závěr bych chtěla říci, že výsledek byl nad mé očekávání a určitě jí doporučuji tomu, kdo chce vytvořit extrémně dlouhé řasy:)

Show




Cosmetic review - Dior Iconic

5 comments:

  1. Mňa viac ako riasenka zaujal skôr ten krásny rúž :))

    dawnielicious.blogspot.sk

    ReplyDelete
  2. Více dát nemužeš:-) :-) :-) :-)

    ReplyDelete
  3. Určitě udělej recenzi na rtěnku/lesk co máš na rtech, protože ta barva vypadá fantasticky!
    http://lilisdesign.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Holky, připravím určitě recenzi i na tu růžovou rťenku :)))

    ReplyDelete