Sunday 16 March 2014

Hello Kitty spa experience

Hello Kitty spa experience

Říká se, ze vizitka každé ženy jsou její nehty. Přiznávám, ze jsem léta měla gelové nehty, které mi již tak papírové nehty zničili ještě více. Posledních pár měsíců se snažím  svým nehtum házet pomyslný záchraný kruh v podobě různých zpevňovačů atd., které pomáhají, ale zázrak se nestane přes noc, takže budu pokračovat v záchraně co se dá. 
Před pár dny jsem navštívila krásné místo, kde jsem měla možnost si krásně odpočinout a dopřát svým nehtíkům jen to nejlepší. A jaké místo to vlastně bylo ? Hello Kitty Spa. 
Hello Kitty Spa je snad nejkrásnějším studiem, které jsem navštívila. V nabídce mají procedury, jak pro malé princezny, tak pro velké. Při vstupu do salonu vám obléknou zupanek, usadí na pohodlné sofa plné polštářku s hello Kitty, nabídnou vám pití - já jsem si vybrala Hello Kitty limonádu a úprava nehtíků na rukách a nohách muže začít. 
Celková manikúra a pedikúra, kde vám vyčistí nehty, zastřihnou, použijí scrub na odumřelou kůži na nohách i rukách, zapilují a nakonec nalakují trvá něco kolem hodiny a čtvrt. K úpravě jsou použity jen voňavé produkty všech různých barev. 
Návštěva stojí něco kolem 183 Dhs i s pitim, což je kolem 900.- Kč a nelituji ani jedné koruny, jelikož jsem s výsledkem nanejvýš spokojená. 

Hello Kitty Spa naleznete v Dubaji v oblasti Jumeirah. 

They say that perfect nails is every womens image. I have to admit that fór years i had gel nails that have ruined my already thin nails even more. Last few months I am trying to throw a "life boy" to my nails,lol through all kind of strengthening products which do help but miracles don't happen over night right? So I have to keep the consistency in their saving.
The other day I have visited beautiful place where I could relax and get the best treatment for my nails. And what was the place called ?:) Hello Kitty spa.
Hello Kitty spa is one of the most beautiful salon I have ever seen.'they have many procedures for little princesses and even form the big one you can choose from. When you enter the spa they give you a robe on and you take a seat on a very comfortable sofa full off pillows with hello kitty, they offer you a drink - I took hello kitty lemonade, and the nail procedure I have choosen could start.
The whole mani and pedi took around 1hour and 15 minutes and they clean your nails, cut them, scrub the hands and feet, file the nails. The lady used products that smelled absolutelymamazing!!!The visit cost me around 183 Dhs with the drink and I don't regret paying it at all because I am very satisfied with the result.

Hello Kitty Spa can be found in Jumeirah, Dubai.











Hello Kitty spa experience

14 comments:

  1. Hezké:-) :-) :-)

    ReplyDelete
  2. This is awesome! I have never heard of anything like this!

    Come by soon!

    xx

    ReplyDelete
  3. Jů, no tak to je vážně něco!♥ Tam bych také chtěla :´(

    ReplyDelete
  4. Tak tam bych chtěla nejlépe teď hned :-) To musí být jak v pohádce :-)

    ReplyDelete
  5. Holky děkuji moc za komenty:) místo je to opravdu pohádkové :)

    ReplyDelete

  6. Hello dear! Nice blog. I find you post very interesting)

    Lets follow each other on GFC?
    www.thecentralstreet.com

    kisses

    ReplyDelete