Tuesday 25 November 2014

Hearts

Hearts



I love these pictures as it shows the real me, i love to smile You know even when You sad or upset and You just try to smile even if You dont want to it makes You feel little bit better. Anyway i was shooting those pictures while i was in czech so i was Happy because i was surrounded by my family :-)
The dress i am wearing is just so cute i love heart prints it is really girley and also the cut of the dress is just what i love wearing during the day as it is comfy and elegant. Hope You like it as much as i do :-)

Tyto mé fotky se mi strašně líbí, protože vystihují me pravé já.strašně ráda se usmívám, i když jsem smutná, nebo nemám náladu, tak i přes to se snažím o trochu úsměvu, protože pak se mám tak nějak lip :-) 
Fotky jsme fotili, když jsem byla v ČR, což je pro mě nejvíc fajn místo, protože mám kolem sebe rodinu a tak úsměv je pro mne přirozenější, než kdy jindy :-) 
Šaty se srdickovym potiskem jsou velice dívčí a střih šatů je přesně styl, který ráda nosím přes den, elegantní a pohodlný. Doufám, že se vam líbí tak, jako mě :)

With love Oliva,

Xxx

Pictures by: Radek Hanzlíček 



Dress: lindex
Shoes: guess

Hearts

8 comments: