Wednesday 5 February 2014

Fringe

Fringe

Do You sometimes feel like You need to change something on You? it can be different clothes, different shape of nails or to change your Hair. I am the type of person that experimented with my Hair a lot in the past and sometimes it was not for the good i can tell You that, lol. Sometimes they cutted my Hair too short, sometimes they permed my Hair too much or they diod completely something different than i wanted so now i am more causious when it comes to hairdresses. I have a very good hairdresser in czech and i think i have found a good one here too. Anyway yesterday it was the time in the year when i just needed to change something, of course not my lenght or colour but i have decided to go for a fringe again and i am so Happy i Did it, what do You think ?:))) 

Máte také někdy potřebu na sobě něco změnit ? Ať je to styl oblečeni, tvar nehtů, nebo účes. Jsem ten typ člověka, který v minulosti hodně experimentoval s účesy a ne pokaždé to dopadlo, tak jak mělo:D občas mi ušmikli více vlasů, než bylo nutné, jindy mi zase nevyšla trvalá tak jak měla, nebo daný kadeřník udělal úplně něco jiného, než jsem požadovala , takže asi chápete, že jsem nyní více opatrnější. V ČR mám velice dobrého kadeřníka a myslím, že se mi podařilo ho najít i tady v Dubaji. Každopádně :) včera byl ten den v roce, kdy jsem musela udělat něco jiného s mými vlasy, samozřejmě jsem nechtěla změnit délku, ani barvu, tak jsem se rozhodla si nechat udělat ofinku, a jsem a tím moc spokojená:)) co váš názor, líbí ?:) 
v




Blouse-Amisu
Jeans - River island
Braclet - miss selfridge
Bag - louis vuitton
Shoes - guess 

Fringe

8 comments:

  1. Jsi fakt kočka:-) :-) :-) :-)

    ReplyDelete
  2. Krásné! Tobě to taaak sluší! Krásná!

    ReplyDelete
  3. Super, myslím že pěkná změna! :) a ta košile je parádní!

    ReplyDelete
  4. Hey you´ve a great blog!
    Please check out mine and if you want we can
    follow each other here, on bloglovin or via GFC?
    Now it´s your turn.
    xoxo

    ReplyDelete
  5. máš to veľmi pekné! :) Ja kaderníkom nedôverujem po pár fiaskách, tak sa radšej strihám sama- no žiadna láva to nie je :D

    ReplyDelete