Friday 24 January 2014

Life in Dubai part 1

Life in Dubai part 1

Také vam někdy pripada, že den má nejsi málo hodin a týden dnů? Od té doby, co jsem přesídlila do Dubaje, tak mi ten čas strašně rychle utíká a nemám čas skoro na nic. V práci v jednom kole, což je jedině dobře, ale pravdou je, že bych opravdu pár hodin navíc uvítala :) nevím, jak to máte vy, ale musím nějak vybalancovat práci s volnem. Pro mě je největší odreagování kavárna, kde mají super kávu a něco sladkého:) na obalení nervů přijde dortík vhod. nedávno jsem objevila jednu z nejlepších kavaren- rice creamery, prodávají tam pouze sladkou rýži v mnoha příchutích:) já jsem si nedávno dala skoricovou a kokosovou a na vrch mi prihodili brownies!!! Mňááám!!!! Takovýhle shop chci i u nás v ČR!!!! 
A samozřejmě další typ odreagování je pro mě shopping :D to bych přeci nebyla já!:D nedávno jsem zavítala do michael korse, kde jsem si koupila super botičky, brzo vám je předvedu v nějákém příspěvku :)

Do You also feeling sometimes that the day has not enough hours and the weeks  days ??? Since i moved to Dubai the time is passing by unbelieveably and i dont have time for things i Would love to do :( i am sooo busy at work which is only good for me but still i would love to have more than 24 hours in a day. I dont know how about You but i have to balance my free time and work. The biggest relax for me is to sit in the cafe drink very good coffe and eat some tasty cake. For calming the nerves down it the cake is the best choice:) 
Recently I have found probably the best cafe - rice creamery where they sell only sweet rice !!!:) I had the other day coconut and cinnamon rice and the loaded it with brownies on the top also!!! Yummy !! I want this shop back in the Czech Republic too:))
Of course another type of relaxation for me is shopping it wouldnt be me orherwise:D recently i have been shopping at michael Kors where i bought amazing shoes which i will show you Soon in a different post :)





Life in Dubai part 1

4 comments:

  1. Doufám,že opravdu brzy:-) :-) :-)

    ReplyDelete
  2. I'd love to visit Dubai some day! Would you like to follow each other? Please let me know if you're interested. Latest post on my blog is OOTD: Blue & Black

    Louisa Moje
    http://lapassionvoutee.blogspot.com/

    ReplyDelete