Friday 3 January 2014

2014

2014

Během toho každodenního shonu jsem vám ani nestačila poprat vse nejlepší do nového roku. :( tak nyní to vse napravuji. Každý říká, jak má byt ten nový rok lepší, než ten předešlý, ale já si přeji, aby byl stejně tak dobrý jako ten předešlý. Během roku 2013 jsem změnila třikrát svůj domov nejdriv Anglie, pak na nějakou dobu ceska republika a nyní je to Dubaj. Snažím se, aby můj život byl plný změn a dokud jsem mladá, tak chci co nejvice cestovat a poznávat. Snad se tedy v roce 2014 vydám do mnou ještě neobjevených krajů, mám jich pár v plánu:)
Nový rok jsem strávila s rodinou v plážovém baru, kde jsme měli super výhled na největší ohňostroj, který kdy, kdo uskutečnil - podívaná to byla moc pěkná a co víc, byla jsem tam s mojí rodinou, což je k nezaplacení. Už dlouho jsem nebyla s rodiči na Silvestra, naposled snad 7 let zpátky. Netradiční party s rodiči, byla ale suprová a jsem ráda, že jsme byli spolu a vstoupili jsme do nového roku s úsměvem, spolu a zdraví!!!! 
Tímto vám tedy přeji vše nejlepší v novém roce, plno úspěchů, lásky a hlavně zdraví, bez toho by to přece nešlo.:)

During me busy schedule I did not manage to wish you a very happy new year:( so I am making it right now. Everyone wishes the new year to be happier then the previous one but I wish that the new year would be as good as the previous. During year 2013 I have changed my location three times first I was in the uk, then Czech Republic and now I am in dubai. I am trying to make my life exciting when i am young i want to travel and discover places as much as i can. So i hope that in a year 2014 i will explore places I have never been to, I have already some places on my mind so we will see :)
I have spent New Year's Eve with my family in one of the beach bars where we had a very good view on the Palm where the biggest fireworks were shooted on to the sky - it was sooo beautiful. I was very pleased to experience this with my family. I haven't celebrated New Year's Eve  with them for 7 years. But the untraditional party with my parents was great and I was really happy to walk into the new year with them, with a big smile on our faces and healthy!!!!
I would like to wish you all the best in the new year, lots of success, love and mainly health because without health it would not work. :)

2014 sign from ice / 2014 z ledu 


2014

5 comments: