Friday 21 June 2013

Chase me on social media

Chase me on social media

I have to say that I love social Medias as it helps me to connect with people that have the same interest as me and that its fashion and cosmetics. I am grateful for every comment even when it's negative. I have a Facebook page that you can join I post lots of different pictures there and of course inform about every new post so you can be updated.
Instagram is probably one of my favourit social app as I can instantly share pictures from my traveling or just interesting things that caught my eye. 
Lookbook great source of inspiration and there are so many talented and interested people:) 
Hope that we can stay in touch together through whatever social media, google+, Facebook, Instagram of on lookbook:)

Musím říci, že jsme velký fanda sociálních médií, jelikož mi to umožňuje setkat se s lidmi, kteří mají stejné zájmy jako já- móda a kosmetika. Jsem vděčná za každý komentář, ať už pozitivní nebo negativní. Na facebookovém profilu můžete nalézt mnoho fotek, které nepřidávam na blog a samozřejmě upozorňuji prostřednictvím teto stránky na nové příspěvky, aby jste byli v obraze :)
Instagram je jednou z mých nejoblíbenějších aplikaci, jedním kliknutím mohu s vámi sdílet fotky z mých cest a nebo věci, které mne zrovna zaujaly:)
Lookbook je super zdroj inspirace, naleznete tam nejen mne, ale také mnoho talentovaných a zajímavých lidi :)
Doufám, že budu s vami stále v kontaktu ať už na google+, Facebooku, instagramu nebo lookbooku:)








Chase me on social media

4 comments: