Thursday 13 December 2012

Xmas giveaway - Vanocni darecek

Xmas giveaway - Vanocni darecek

Hello everyone I would like to give one of you a present for upcoming xmas :) take it as a thank you for reading my blog. To participiate in this competition you have to:
1. Like my fan page on the right Hand side of this blog
2. tell me what xmas mean to you in a comment underneath this picture or on facebook.(Please wrote your email adress so i can contact you If you win )
Next week on the 20th I will tell you who is the winner and of course post the item to you then. (you can win watches and a long necklace)
Love ,
Oliva Ins
For more pictures and updates add me on my Facebook site:
http://www.facebook.com/pages/Oliva-Ins/307274482710959
Ahojky vsichni, chtela bych jednoho z Vas obstastnit malym vanocnim dareckem:) berte to tak, ze chci vam vsem moc podekovat za prizen memu blogu. Do souteze se zaclenite tim:
1.kliknete na to se mi líbí na prave strane
2. do komentu pod tento clanek nebo na facebook (na moji fan page, kam jste se pridali v prnim kroku) napiste, co pro Vas znamenaji Vanoce ? (prosím napište take vás email, abych vás kontaktovala v případe, ze vyhrajete)
Pristi tyden 20.teho prosince uverejnim jmeno vyherce a balicek ihned poslu. (muzete vyhrat hodinky a dlouhy retizek)
S laskou,
Oliva Ins
Pro vice fotek a prispevku se mi Pridejte na Facebook stranku Oliva ins:
http://www.facebook.com/pages/Oliva-Ins/307274482710959


Xmas giveaway - Vanocni darecek

4 comments:

  1. Vánoce pro mě neznamenají nic extra. Nemám je moc ráda a ani je nějak moc neslavím :) Samozřejmě obdaruji své blízké dárečkama. A veliké plus vidím v tom, že je volno! :D

    ReplyDelete
  2. Great!
    Christmas for me is the opportunity to stay with my family, a rare thing, unfortunatelly :(
    Debora Ferri
    debby_f@hotmail.it

    ReplyDelete
  3. love the items! christmas - the second longest holiday I get, reuniting & spending time with family & friends, taking long walks around the neighbor to see christmas lights!
    marissapoon@rocketmail.com

    ReplyDelete
  4. Vánoce pro mě znamenají odpočinek, relax a sledovat radost celé rodiny. Konečně máme čas se všichni na chvíli zastavit a užít si rodinnou atmosféru. Všichni se sejdeme, povídáme si, popíjíme vaječný koňak. Nemám na Vánocích ráda takové ty "povinné" návštěvy. Raději navštěvuji rozsáhlejší okruhy rodiny jen když chci, ne když musím - protože jinak všichni sedí a civí na sebe, obzvlášť protože jsou mezi námi veliké věkové rozdíly a nemáme si moc co říct.

    Terka (lilypadth@gmail.com

    ReplyDelete