Wednesday 28 November 2012

Cosmetic review-Clinique anti-gravity eye cream

Cosmetic review-Clinique anti-gravity eye cream

 Clinique anti-gravity eye cream
How many of us girls ever suffered with bags under the eye ? Or how many of us ever had a wrinkle under the eye ? I think that many of us. During my studies at the university I didn't have much sleep before exams so tat was leading to the bags under my eyes :-( Dark circles do not look cool at all and I really wanted to get rid off them. Also I have had a little wrinkle under the eye and everytime i have put make up in that area it gathered in that wrinkle.
As I had a previous very good experience with Clinique products went to the shop to get an advice. The shop assistant was very helpfull and recommended me Anti-gravity eye cream. A very small pot of a rich cream (it is very small pot that has 15ml but you will be use just a little bit every time you use it so that means this cream should last you around 4,5 months!!!). As soon as she put the cream under my eye it felt smoother and brighter so I have decided to give it a go. After few days the bags were gone and after few weeks the wrinkle was not that deep. Such an amazing product to have girls. I  give it 100%!!!
Clinique anti-gravity eye cream
Holky, kolik z nás někdy trpělo/trpí na kruhy pod očima ? A kolik z nás někdy mělo/mají vrásku přímo pod okem ? Myslím si,že mnoho z nás. Když jsem studovala vysokou, tak jsem toho před zkouškama moc nenaspala, což vedlo k tomu, že jsem měla kruhy pod očima:( Kruhy pod očima nevypadají vůůůbec dobře a opravdu jsem se jich chtěla zbavit. Také jsem měla pod jedním okem hlubokou vrásku, takže kdykoliv jsem nanesla makeup pod oko, všecho se to slilo do té vrásky.
Jelikož jsem měla výbornou zkušenost s produkty od Clinique zašla jsem do jejich obchodu v Palladiu a velice ochotná prodavačka mi doporučila Anti-gravity oční krém. Je to velice malý kelímek (to, že je to malý kelímek, který má 15ml by Vás nemělo v žádném případě odradit, jelikož budete používat opravdu malinko, krém vám vydrží cca. 4, 5 měsíců!!!!). Jakmile mi slečna krém aplikovala na oblast po okem, tak jsem cítila, že je oblast jemnější a světlejší, takže jsem se rozhodla , že zaexperimentuji a koupím si ho. Již po pár dnech jsem zaznamenala, že kruhy jsou pryč a po pár týdnech vráska , kterou jsem tam měla nebyla tolik hluboká. Je to opravdu úžasný produkt. Tomuto produktu dávám 100%.
Cena: Kolem 1000,-Kč



Cosmetic review-Clinique anti-gravity eye cream

2 comments: