Monday 17 July 2017

No, no concealers

No, no concealers


EN: Concealers are one from the most import ani things in every Girls makeup bag as there are always some imperfections on the skin that we need to hide, this can be dark circles, pimples, acne scars etc. so we are awaiting that concealer will do its job and really covers what we need right ? I wish that could be true as some products are just NO GOOD.

I always tend to use not so creamy concealers for my combination skin as it just goes away after some time from my under eye area even when I set it with powder. I like those consistencies that dry after applying.
I have tried many many concealers and some of them were just bad, not a nice texture, no coverage.

(This post is not about throwing shade on the brands as I love other products from them but with these I have mentioned I just didn't have a good experience. )
----------------------------------------------------------------

CZ: Korektory jsou jedním z nejdůležitějších produktu v každé dámské kosmetické taštičce. Přece jen každá máme nějaký ten problém na obličeji ať je to pupinek, kruhy pod očima, nějaké jizvicky, které chceme zakrýt. Když si tedy koupíme nějaký ten korektor tak opravdu doufáme, že náš problém vyřeší. 

Osobně nemám moc ráda krémové korektory na mojí smíšenou pleť, jakmile použijí nějaký ten krémovější po hoďce po korektoru ani stopy a to i když ho zafixuji sypkým pudrem. Moje jasná volba je produkt, který po  nanesení zaschne.
Zkusila jsem mnoho korektorů, a ne všechny byly zase tak v pořádku, nekryly, a nebo neměly hezké složení. 

(Tento příspěvek nemá určitě vyznít zle vůči všem produktům zmíněných značek. Miluju od nich zase jiné produkty, ale právě s těmi, které zmiňuji dnes, zkušenost nebyla zase tak dobrá)


1. NYX HD studio photogenic concealer 
Many YouTube makeup gurus love NYX that's why I have decided to give it a go and I was really disappointed it didn't cover anything it looked like I have put nothing on. I tied to blend it into skin with beautyblender, fingers, brush- nothing happened. 

Described as light concealer with a really Good coverage. 

CZ: Mnoho makeup guru na YouTube si vychvalovali tento korektor, tak jsem ho také musela vyzkoušet a musím říct, ze jsem byla velmi zklamaná, nic nezakryl a vlastně jsem ani neviděla, že bych vůbec nějaký produkt na pleť nanesla. Zkoušela jsem aplikovat prsty, beauty blendrem, štětcem a nic. 

Produkt je popsaný na stránkách parfumerií jako lehký korektor s velice dobrým krytím.




3.MAC matchmaster concealer 
I usually use prolongwear concealer from MAC which is amazing product!!! But I wanted to try some other concealer from this brand and I was dissapointed it is so creamy that it just doesn't stay in place. 

On MAC website is described as hydrating And sweat/humidity proof concealer. 

CZ: Běžně používám od MACu prolongwear korektor, který je úžasný !!!! Ale chtěla jsem vyzkoušet něco nového, tak jsem se rozhodla pro koupit matchmaster a zklamal mě tím, že je extrémě krémový a nevydrží. 

Na stránce MAC je popsán jako hydratující, potu/vlhku odolný korektor. 





RECOMMENDATION: the best way to apply concealer is with beauty blender this way you will get the most covearge. I do apply It with the Classic site of BB, if it's maybe to big for you, you can try the micro size BBs.

TIP: Nejlépe se korektor nanáší beauty blendrem. Docílíte tak maximálního krytí. Já používám klasickou velikost BB, pokud je pro vás na manipulaci velký, můžete použit micro BB


No, no concealers

No comments:

Post a Comment